miércoles, 17 de agosto de 2011

FUKAYAKYU BÁSICO según SHINMA HIDEO SENSEI

Otro video realizado por Shinma Hideo sensei donde muestra un tratamiento real a un paciente que sufre de migraña y dolor de espalda en el lado izquierdo según sus propias palabras!

3 comentarios:

  1. Excelente. Gracias a usted llegue a otro videos de esta tecnica.
    Lastima que en argentina aun no consiga donde se brindan especializaciones en las tecnicas de medicina japonesa.

    ResponderEliminar
  2. Hola! Ens han recomanat per a una ciàtica amb molt de dolor una cauterització a l'orella que fa una persona de Zafra. Et sembla una pràctica molt intrusiva? Ens ho recomanaries? Vivint a Barcelona, fer un viatge fins a Badajoz amb una ciàtica no és gaire bona idea, coneixes algun lloc més a prop?

    Gràcies!

    ResponderEliminar
  3. Aquest métode de la cauterització de l'orella és un mètode xinés força antic, us he de dir que és conegut a Europa fins el punt de que en l'història de la auriculoteràpia es considera que va ser el que va donar l'idea per a desenvolupar-la al Dr.Nogier.
    Us he de dir que hi ha moltes més técniques interessants i que per decidir-se per una o altra cal saber primer quina és la causa d'aquesta irritació del nervi. La cauterització del punt ciàtica en l'orella només taparia el dolor i això no vol dir que el problema es solucionés. Després un viatge tan llarg no seria recomanable si el problema está en fase aguda. Jo et recomano primer fer una bona valoració per un metge especialista o un fisioterapeuta.

    ResponderEliminar